Termeni de Utilizare

Termeni și condiții de utilizare

Te rugăm să citești cu atenție Termenii și condițiile de utilizare, înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este deținut de SC TURCARE SRL, societate comercială de naționalitate română, înregistrată la ONRC cu nr. J40/7696/2021, cu sediul social în Bulevardul Decebal, Nr 1, Bloc H2, Scara 5, Ap 123, București, Jud. București și funcționează conform legislației române în domeniul său de activitate.

SC TURCARE SRL vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.turcare.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

 

Informații privitoare la livrare

Pe teritoriul României

Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 2-3 zile lucrătoare pentru produsele aflate pe stoc, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situații de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu vă depăși 30 de zile, socotit de la data preluării comenzii. Clientul va fi contactat telefonic în scurt timp de la plasarea comenzii (de Luni până Vineri) și i se va comunica termenul exact de livrare pentru produsul comandat.

Prețurile afisate, cât și cheltuielile/ taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementată de legile fiscale române.

Livrarea se face de către firma de curier, la domiciliul clientului, de regulă, în 24 de ore de la expedierea comenzii și poate ajunge la destinație după maximum 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora, adresa de livrare sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de Observații aceste lucruri, înainte de depunerea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiintat prin email. Acesta va fi trimis de către firma Turcare si va conține numărul de AWB al coletului.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului, revine societății de curierat sau transportatorului, conform legislației locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi, dacă se va face dovada culpei noastre și vom fi înștiințați în timp util.

 

Modalități de plată

Prin ramburs:

Plata se face direct către agentul firmei de curierat, la primirea coletului.

 

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea cumpăra de pe www.turcare.ro, trebuie să aveți un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:

Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiintați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. TURCare poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă, pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege, precum și orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați nici un dispozitiv sau software care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luați vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.turcare.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea raspunderii

Noi sau colaboratorii noștri nu vom fi responsabili sau răspunzatori pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitarea, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată) sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la modificarea sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunator, neglijență sau în baza oricărei cauze de acțiune.

 

Protecția datelor personale

În conformitate cu Legea nr.677/ 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/ scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către SC TURCARE SRL.

SC TURCARE SRL garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/ 2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa de mail info@turcare.ro.

La această adresă, utilizatorul poate solicita informatii detaliate privind datele preluate, stocate și procesate de către Turcare.ro, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor preluate, stocate și procesate de către Turcare.ro. Acest drept al utilizatorului este permanent și poate fi exercitat oricând, printr-o cerere adresată către Turcare la adresa de mail info@turcare.ro.

În situația în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către Turcare.ro sau este nemulțumit de modalitatea în care Turcare.ro a gestionat o cerere a sa, privind aceste date, el se poate adresa instanței, conform dispozițiilor legale în materie.

 

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, vânzătorul, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Solicitați telefonic returul printr-un apel la numărul dee telefon 0733.579.165 sau pe email la info@turcare.ro.

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

În cazul în care sunteți pe teritoriul României, puteți să expediați returul în regim gratuit, doar prin firma de curierat Fan Curier, cu specificația pe colet : “Plata la destinatar”.

Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 30 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare, se va plăti prin virament bancar.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal, din motive care nu sunt în responsabilitatea SC TURCARE SRL.

Legislația românească în vigoare prevede: “Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garanția articolelor

Garanția articolelor noastre este de 14 de zile calendaristice. Eticheta conține informații utile privind îngrijirea articolelor respective. În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să păstrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/ 1992, privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare și legea nr 449/ 2003.

Pentru sugestii și reclamații, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de mail info@turcare.ro. 

Atenție! Orice defect constatat la produsele livrate trebuie semnalat în termen de 48 de ore de la primire dacă se dorește soluționarea și rezolvarea acestora. 

 

Prevederi tranzitorii și finale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Va trebui să revedeți acești Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, înseamnă acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificam acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dumneavoastră și de noi. Dacă noi nu acționăm în legătură cu încălcarea de către dumneavoastră sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instanță constată că vreo prevedere din acești Termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar ceilalți Termeni vor rămâne în vigoare și executabili.

Acești Termeni, împreună cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga înțelegere dintre noi și dumneavoastră în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru.

Acești termeni și condiții, precum și respectarea de către dumneavoastră și de către noi a acestora sunt guvernate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru, a produselor sau serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a S.C. TURCARE S.R.L.. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legătură cu acțiunea inclusiv, dar fără a se limita la costuri, atât impozabile, cât și neimpozabile. O versiune tipărită a acestui acord și a oricărei notificări date în forma electronică va fi admisibilă în procedura judiciară, pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni, în aceeași măsură și supusă acelorași condiții, ca alte documente comerciale și consemnări generate inițial și păstrate în forma tipărită.

Dacă dețineți un cont pe www.turcare.ro, înseamnă că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de mai sus, așadar, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.

Promoții

TURCare organizează frecvent diferite Promoții, care sunt anunțate pe site și/sau pe Facebook și/sau pe alte canale. Promoțiile TURCare nu se cumulează. Promoțiile TURCare își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și încetează în momentul inactivării lor de pe site.

Fotografii de prezentare ale produselor

Fotografiile produselor de pe Turcare.ro sunt prelucrate digital și sunt cu titlul de prezentare. Din cauza setărilor monitorului sau a dispozitivului pe care vizualizați site-ul, pot apărea mici diferențe de nuanțe. De exemplu, pe telefon o nuanță de gri ar putea fi văzută ca mov, iar pe monitorul calculatorului invers.