Search

DETOXIFIERE ÎN TURCIA

Ce este Detoxifierea?

Detoxifierea (detox) este o intervenție pe termen scurt aplicată pentru a elimina substanțele toxice și dăunătoare din corpul nostru. În mod normal, organele noastre vitale, cum ar fi ficatul, plămânii și rinichii, elimină deja toxinele acumulate în corpul nostru prin transpirație, fecale și urină. Cu toate acestea, metodele de detoxifiere pot fi aplicate pentru a susține acest mecanism natural al corpului nostru, în cazul unui aport mare de toxine datorită factorilor de mediu sau unei diete nesănătoase.

Multe dintre aceste practici sunt utilizate astăzi în spitale și centre de wellness ca proceduri medicale moderne.

Astăzi, se recomandă multe cure pentru detoxifiere, care uneori se contrazic reciproc. Prin urmare, consultați-vă medicul înainte de a încerca orice metodă. Metodele de detoxifiere aplicate în mod inconștient pot cauza probleme serioase de sănătate. Din acest motiv, este necesar să consultați un medic înainte de a decide asupra oricărei metode de detoxifiere.

De ce avem nevoie de detoxifiere?

Detoxifierea se realizează pentru a elimina substanțele nocive acumulate în corp din cauza factorilor de mediu, dietei greșite, obiceiurilor dăunătoare precum fumatul și alcoolul, utilizării inconștiente a drogurilor, precum și stresul intens. Corpul nostru neutralizează toxinele și le elimină în mod natural, dar cu creșterea nivelului de toxine, o sarcină prea mare poate fi plasată pe organele noastre vitale.

Metode de detoxifiere


Există multe metode de detoxifiere aplicate în cadrul unui program. Principalele sunt:

 1. Consumul exclusiv de lichide, cum ar fi sucuri sau ceaiuri din plante
 2. Urmarea unor diete speciale, bogate în antioxidanți
 3. Postul
 4. Curățarea intestinului gros cu ajutorul clismelor sau laxativelor
 5. Utilizarea saunei sau a hamamului pentru a elimina toxinele prin transpirație

Rezultate

 1. Ajută la eliminarea substanțelor nocive acumulate în corp
 2. Poate crește condiția fizică și energia corpului
 3. Poate întări sistemul imunitar și digestiv
 4. Poate atenua edemele, indigestia și balonarea
 5. Poate îmbunătăți circulația sângelui
 6. Poate preveni îmbătrânirea prematură
 7. Poate furniza corpului micronutrienți (fier, cobalt, iod, zinc, mangan, seleniu, crom, cupru, molibden și vitamine) de care are nevoie
 8. Poate ajuta la gestionarea hormonilor de stres din corp
 9. Poate întări sănătatea pielii și a părului
 10. Prin prevenirea consumului de alimente toxice, poate contribui la dobândirea unor obiceiuri alimentare sănătoase pe termen lung și poate preveni dependența de alimente (dulciuri etc.)

DETOX în Turcia

Clienții noștri descoperă programe personalizate de detoxifiere și slăbire, care combină diete nutritive, terapii naturale și sesiuni de fitness, sub îndrumarea experților în wellness.

SIANJI WELLBEING RESORT

✈ BODRUM

THE LIFECO ANTALYA

✈ ANTALYA - LARA

THE LIFECO BODRUM

✈ BODRUM