Search

SIANJI WELLBEING RESORT

SIANJI WELL-BEING RESORT *****

Complexul SIANJI Well-Being Resort este situat la 49 km de aeroport, la 19 km de centrul orașului Bodrum, în zona Kadikale, la 3 km de stațiunea Turgutreis, pe malul mării. Construit în anul 2009 și renovat în anul 2020, cu o suprafață totală de 40.000 mp, hotelul este alcătuit dintr-o clădire principală (Main Building) cu 7 etaje și 29 de vile (Villas) cu 2 etaje.

Suite (55 mp) - are vedere spre mare și piscină, dispune de un dormitor și living cu zona de servit masa și baie, pe un singur etaj/ tip apartament (fără scară interioară).

Loft Suite (92mp) - are vedere spre mare și piscină, dispune de un dormitor și living cu zona de servit masa, tip duplex (cu scară interioară): living cu zona de servit masa și terasă la parter, iar la etaj, dormitorul și baia.

Family Seaview Suite - are vedere spre mare/ piscină, 3 dormitoare, living - cu zona de servit masa, bucătărie stil american, televizor LCD, telefon, seif, baie spa, uscător de păr, terasă, aer condiționat, internet wireless, max. 6 pers, 100-110 mp.

Seaview Villa - are vedere la mare/ piscine, cu 2-3 dormitoare, living cu zona de servit masa, bucătărie stil american, televizor LCD, telefon, seif, aer condiționat, 2 băi, terasă, max. 6 pers, 90-109 mp.

Poolview villa - are vedere spre munte/ piscină, în sistem duplex cu ieșire la piscine, cu 2 dormitoare, 2 băi, living cu bucătărie americană, dressing, telefon, seif, televizor LCD, aer condiționat, max. 4 pers, 101 mp.

Camera standard - 1 dormitor, dressing, baie, telefon, seif, televizor LCD, uscător de păr, baie spa, aer condiționat, max 2 pers, 50-70 mp. La acest tip de cameră, nu se garantează vederea spre mare sau balconul.

Penthouse - sunt cele mai mari camere din cadrul complexului, toate cu o vedere superbă spre mare. Sunt 4 tipuri de suite Penthouse, toate cu 2-3 dormitoare, terasă, living, bucătărie americană, jacuzzi, baie spa, dressing, aer condiționat, telefon, seif, televizor LCD, 2-4 băi, max 6 pers, 120-260 mp.

PROGRAM DETOXIFIERE

MASTER DETOX (“Post” cu sucuri)Program tradițional bazat pe consumarea amestecurilor speciale de sucuri din plante, repaus alimentar, cu o sesiune de curățare a colonului. Este perfect pentru imunizare, pentru energizare și pentru slăbire.

Un program detox de purificare este menit să îți relaxeze corpul și să îți revitalizeze organele.


Programul Master Detox include:

• Angel of Water (curățarea colonului)/ o dată pe zi

• Cadouri pentru programul Detox (perie din păr natural pentru îndepărtarea pielii uscate și perie care curăță limba de toxine)

• Băuturi Detox, suplimente Detox pe baza de plante.

Este un program de post cu sucuri, scăzut în numărul de calorii (o curățare lichidă), unde nu se consumă alimente solide.

Postul apare în multe civilizatii și culturi, ca parte a proceselor de purificare spirituală și ca o practică naturală de sănătate. Există diferite metode de post, dar principalul lucru în fiecare proces de post este acela de a face o pauză a sistemului digestiv și de a direcționa energia corpului de la sistemul digestiv. Acest lucru ajută la refacerea și reînnoirea acestuia.

Pe lângă repausul sistemului digestiv, în programul Master Detox se folosește energia pozitivă a forței de viață, enzime vii, minerale alkaline și conținut intens de antioxidanți din fructe și legume proaspăt stoarse.

• Sucul din germeni de grâu și băuturile verzi sunt principalii nutrienți ai programului Master Detox. Băutura verde, preparată cu legume cu frunze de culoare verde închis – care sunt considerate a fi super-alimente, conține, de asemenea, o cantitate mică de ulei de măsline, care facilitează absorbția vitaminelor liposolubile valoroase (Vitamina A, D, E și K).

• Bentonita bogată în montmorillonit adaugată la shake-urile tale este un instrument important de detoxifiere care elimină toxinele din mucoasa intestinală.

• Pudra de coajă de psyllium, care conține atât fibre solubile în apă, cât și insolubile, va sprijini microbiologia sistemului digestiv și vă pregătește pentru procesul de curățare a colonului.

Rețetele noastre de sucuri pentru programul Master Detox sunt proaspăt preparate, cu ingrediente locale și de sezon, concepute în urma multor ani de experiență.

Alegerea produselor naturale și organice este confirmată și de feedback-ul oaspeților, cu privire la gustul băuturilor.

 

 

Program informativ Master Detox

08:30 – Sucul de iarbă de grâu & Spirulină

09:00 – Shake

11:00 – Shake

13:00 – Băutură verde și băutură electrolitică

14:00 – Shake

15:00 – Sucul de iarbă de grâu & Spirulină

17:00 – Shake

18:30 – Băutură verde și bautură electrolitică

20:00 – Shake

Supliment probiotic-prebiotic.

 

Notă:

• + 30 de minute programare la Angel of Water în fiecare zi

• Apa alcalină, supa Detox și ceaiurile din plante trebuie consumate din abundență între mese

• Suplimentul probiotic-prebiotic pe care dorim să-l iei înainte de culcare este foarte important pentru sănătatea intestinală în acest proces în care se elimină toxinele

• Curățarea colonului prin Angel of Water este opțională, dar este o parte importantă din punct de vedere funcțional al programului Master Detox

• Nu recomandăm utilizarea nici unui parfum, al unei creme de ras sau loțiuni parfumate în timpul detoxifierii.

 

Nutriție după programul Master Detox

Primele zile după programul Master Detox, când reîncepeți să consumați alimente solide, va fi un proces foarte sensibil. Trebuie să vă amintiți că organismul dvs. are nevoie de o tranziție lină. Deoarece organismul este curățat, primele mese care intră în sistemul digestiv sunt importante. Absorbția va fi crescută, deci trebuie să fiți selectiv în ceea ce privește prepararea și tipul de alimente pe care le veți consuma.

Rețineți că structura corpului fiecăruia este unică. Puteți fi alergic sau intolerant la unele dintre alimentele pe care le recomandăm. Perioada de purificare este cel mai bun moment pentru a vă cunoaște corpul. Dacă ceva ce mâncați vă cauzează disconfort, vă provoacă stări de somnolență sau de oboseală, este posibil să fi consumat un tip de aliment necorespunzător pentru corpul dvs. sau poate ați mâncat prea mult sau prea repede. Ascultați-vă corpul și lăsați-l să vă îndrume.

 

ZIUA 1

Dimineață: sucuri de legume și fructe proaspete – de câte ori doriți

Prânz: Salată și ciorbă

Cină: Supă de legume sau legume fierte.

Consumați multă apă alcalină. Nu mâncați alimente procesate sau produse de origine animală.

ZIUA 2

Dimineață: lapte de migdale, sucuri din fructe sau sucuri pe bază de plante – de câte ori doriți

Prânz: Salată și/ sau supă

Seară: legume fierte cu un sos vegan și un bol de orez brun sau sălbatic, apă alcalină din abundență.

RESTUL SĂPTĂMÂNII: Fructe, salată, legume fierte ușor, lapte de migdale/ caju etc. Foarte multe legume crude, legume cu frunze de culoare verde închis. Alimente precum pește și carne albă și ouăle pot fi adăugate treptat la dieta la prânz. Cantități mici de carbohidrați. Apă alcalină din abundență.


Notă: În caz de constipație, se pot consuma psyllium și ceaiuri de plante adecvate. Dacă acest lucru nu funcționează, puteți încerca curățarea simplă a colonului (clismă).

RAW FOOD DETOXProgram bazat pe alimente proaspete, nefierte și neprelucrate, servite de 3 ori pe zi în combinație cu sucuri proaspete între mese. Acest program este perfect pentru recăpătarea energiei, purificarea corpului și îmbunătățirea stării generale de sănătate.


Programul Raw Food Detox include:

• Cadouri pentru programul Detox (perie din păr natural pentru îndepărtarea pielii uscate și perie care curăță limba de toxine)

• Băuturi Detox, salate și mâncăruri detox, suplimente detox pe bază de plante.


Programul Raw Food

Alimentele crude nu sunt tratate chimic sau termic, ci sunt alimente proaspete, bogate în valoare nutritivă și ne hrănesc celulele în cel mai bun mod. Fiecare ființă vie din natură, cu excepția oamenilor, consumă nutrienții așa cum sunt, în forma lor brută. Deși consumul de alimente gătite a afectat dezvoltarea sistemului digestiv, fiziologia noastră digestivă este încă potrivită pentru a consuma alimente crude. În funcție de temperatură și timpul de gătit, valorile nutrienților scad, aminoacizii sunt degradați, grăsimile devin cancerigene, iar apa se pierde, vitaminele, mineralele, fibrele antioxidante și fitochimice sunt deteriorate. 

• Atunci când treceți la o dietă care este bazată pe alimente proaspete, mecanismul natural de antioxidanți al organismului dvs va fi susținut de aceste alimente, iar dieta dv bogată în fibre vă va îmbunătăți sănătatea intestinului și va accelera excreția de toxine din intestinul gros.

• Suplimentul enzymatic digestiv pe care il veti lua inainte de mese va reduce mult posibilele probleme, cum ar fi gazele si balonarea in timpul digestiei meselor bogate in fibre.

• Raw Food Detox este o opțiune ideală pentru persoanele care doresc să se detoxifice fără post și care doresc să adauge mai multe legume și fructe la obiceiurile lor alimentare generale.

În programul Raw Food Detox, vi se vor prezenta tehnici creative de preparare a alimentelor crude. Mâncarea delicioasă vegană pregătită de bucătarii de la Sianji, care sunt experți în bucătaria raw food, vă va încânta papilele gustative cu prezentări magnifice.


Program informativ de detoxifiere Raw Food

08:30 – Suc energizant + Suc de iarbă de grâu + Spirulină

09:00 – Bol de fructe

12:00 – Băutură verde și băutură electrolitică

13:00 – Prânz raw food

15:00 – Suc de iarbă de grâu și Spirulină

16:00 – Băutură verde si băutură electrolitică

18:30 – Salată verde

20:00 – Băutură verde

21:00 – Supliment probiotic-prebiotic.


Notă:

• Apa alcalină, supa Detox și ceaiurile din plante trebuie consumate din abundență între mese.

• Suplimentul probiotic-prebiotic pe care dorim să îl luați înainte de somn este foarte important pentru sănătatea intestinală înprocesul de detoxifiere, deoarece toxinele sunt intens purificate.

• Acest program nu este potrivit pentru sarcină, alăptare și în perioadele inflamatorii ale bolii IBS.

• Nu recomandăm utilizarea parfumului, al cremei de ras sau alte loțiuni parfumate în timpul detoxifierii.

ANTI-AGING DIET: O dietă mediteraneană îmbogățită, ce reduce efectele îmbătrânirii și crește rezervele alcaline ale corpului.

 

Anti-Aging Diet include:

• Suplimente anti-îmbătrânire

• Feluri principale și gustări

 

Anti-Aging Diet

Îmbătrânirea este un proces pe care nu îl putem preveni, dar îl putem încetini.

Dieta mediteraneană este tipul ideal și echilibrat în nutriție, în conformitate cu Organizația Mondială a Sănătății și American Dietetic Association. Cercetările au atribuit durata de viață îndelungată și sănătoasă comunităților care urmează o nutriție în stil mediteraneean și efectelor anti-inflamatoare ale acestei diete.

• Prin îmbogățirea dietei anti-inflamatorii mediteranene cu alimente bogate în antioxidanți și fitochimici, programul de dietă Anti-Aging vă oferă posibilitatea de a repara deteriorările celulare, de a maximiza vitalitatea și de a pierde în greutate într-un mod sănătos.

 

• Legumele și fructele crude, proaspete, de sezon, produse local sunt principal sursă de vitamine, minerale, enzime, fibre și antioxidanți esențiali pentru o viață sănătoasă

• Uleiul de măsline este bogat în polifenoli care întăresc peretele celular și, prin urmare, minimizează efectele îmbătrânirii

• Turmericul previne bolile neuro-degenerative care se pot dezvolta odată cu vârsta, datorită efectului anti-inflamator

• Omega 3 este un acid gras pe care corpul nostru nu îl poate sintetiza și trebuie obținut din surse externe. Este esențial pentru protejarea sistemului nervos cerebral, a sistemului cardiovascular și a sănătății oculare. Se găsește la peștele uleios, cum ar fi: somonul, semințele de in, nucul și purpura

• Colagenul este o proteină de țesut conjunctiv care oferă rezistență, flexibilitate și vitalitate pielii și altor țesuturi. Producerea de către organism este încetinită după vârsta de 20 de ani.

În timp ce programele Detox din cadrul Sianji susțin mecanismele antioxidante pentru a purifica intens organismul, într-o perioadă scurtă de timp, programul de dietă anti-îmbătrânire (Anti-Aging) sprijină sănătatea, planificând o dietă holistică, echilibrată și durabilă.

 

Program informativ de dietă anti-îmbătrânire (Anti-Aging)

08:00-09:00 – Sucuri anti-îmbătrânire (cu colagen) și Mic dejun

10:00-10:30 – Gustare

13:00-14:00 – Prânz

16:30-17:00 – Gustare

19:00-20:00 – Cină

21: 00-21: 30 – Gustare (opțional)

 

Notă:

 • Apa alcalină, supa Detox și ceaiurile din plante trebuie consumate din abundență între mese
 • Postul într-o zi din săptămână (Master Detox sau postul de apă), recomandat în cadrul programului, permite persoanei să reducă atât consumul de calorii săptămânal, cât și să relaxeze sistemul digestiv și să regenereze organismul.

DIETA MEDITERANEANĂ: Carne și dulciuri; Produse lactate, ouă, brânză, carne de păsăre și iaurt; Pește și fructe de mare; Ulei de măsline; Fructe și legume; Pâine cu semințe integrale; Fasole, leguminoase, nuci și semințe.

Activitate fizică zilnică și masa în familie.

DIETA KETOGENICĂEste un program ce ajută la pierderea în greutate, prin limitarea consumului de carbohidrați în mod strict, permițând corpului să folosească grăsimile sănătoase ca sursa de energie.

Ketogenic diet include:

• Feluri principale și gustări

• Analize de urină.


Ketogenic Diet

Dieta ketogenică menține consumul de carbohidrați sub 50 de grame pe zi și conduce corpul într-o stare de cetoză în care principala sursă de energie este dobândită prin metabolismul grăsimilor. Este un model de dietă eficient, ce va ajuta să pierdeți rapid în greutate.

Ceea ce face ca dieta să fie cea potrivită este adaptarea la stilul de viață și la metabolismul unei persoane. Nu există un singur mod corect de alimentație care să funcționeze pentru toată lumea. Pentru persoanele care sunt sensibile la modificările nivelului de zahăr din sânge, dieta ketogenică poate fi un program de pierdere în greutate mai confortabil și mai durabil.

 

• Într-o dietă pe bază de grăsimi, este important pentru starea generală de sănătate faptul că majoritatea grăsimilor provin din surse vegetale.

 

• Fructele cu conținut scăzut de carbohidrați și legumele fără amidon pot fi incluse în această dietă.

 

• Consumul de pâine și leguminoasele sunt excluse din dietele ketogenice.

 

• Pentru a curăța cetonele din sânge și pentru a evita probleme precum pietrele la rinichi și constipația, este necesar să se consume cantități mari de apă în timpul programului, iar suplimentele alimentare cu fibre pot fi, de asemenea, recomandate.

 

Dieta ketogenică necesită o monitorizare strictă a stării de cetoză și a consumului de carbohidrați, deci este recomandat să se desfășoare sub supravegherea dieteticianului. Echipa Sianji Life vă oferă un program de dietă ketogenă supravegheat, plăcut și sigur.

 

Program informativ de Dieta Ketogenică

08:00-09:00 –  Mic dejun

10:00-10:30 – Gustare (opțional)

13:00-14:00 – Prânz

16:30-17:00 – Gustare

19:00-20:00 – Cină

21:00-21:30 – Gustare (opțional)

 

Notă:

• Apa alcalină, supa Detox și ceaiurile din plante trebuie consumate din abundență între mese.

• Programul ketogenic este recomandat pentru șederi de cel puțin 14 zile, deoarece poate dura 4-8 zile pentru ca o persoană să intre în cetoză.

• Acest program nu este potrivit pentru diabetul de tip 1, afecțiunile cronice ale ficatului și rinichilor.

 

Nutriție după Dieta Ketogenică

Odată ce dieta ketogenă este finalizată și se atinge greutatea dorită, una dintre cele mai importante întrebări este cum să continuați să mâncați. Dacă modelul ketogen se potrivește stilului dvs. de viață, dacă planificarea lui este susținută de un profesionist în sănătate, puteți continuă dieta ketogenică, ca rutina dietetică. Dacă doriți să reveniți la un consum regulat de carbohidrați, trebuie să țineți cont de conținutul de carbohidrați din alimente. Ciclurile de pierdere în greutate, creșterea în greutate (efectul yoyo) reduc motivația și afectează negativ rata metabolică. Ar trebui să luați în considerare câteva probleme importante după ce încheiați dieta ketogenă:

• Carbohidrații sunt sever restrictionați în nutriția ketogenă, ceea ce duce la reducerea aportului de fibre. Creșterea bruscă a aportului de fibre poate provoca diaree. Ar trebui să începeți cu cantități mici, deoarece corpul dvs poate tolera și crește treptat. De preferat, ar trebui să începeți cu carbohidrați neprocesați (ovăz în loc de grâu etc.). Leguminoasele și grupa de legume sulfuroase producătoare de gaze ar trebui evitate în primele zile.

 • La sfârșitul dietei ketogene, deoarece carbohidrații sunt introduși, procentul de grăsimi și proteinele scad. Așadar, este destul de normal să simțiți foame la începutul schimbării. Este în interesul dvs să vă faceți un jurnal despre alimentația consumată în primele zile, pentru a evita să mâncați mai mult decât de obicei.

 • Plecând de la starea de cetoză cu adăugarea de carbohidrați, fluctuațiile de zahăr din sânge pot apărea și inițial, puteți prezentă tensiune, modificări ale dispoziției, hiperactivitate și oboseală.

 • Deoarece carbohidrații au proprietăți de reținere a apei, nu vă cântăriți în primele zile în urma dietei ketogene, pentru că rezultatele pot fi înșelătoare. Pentru eliminarea edemului (retenției de apă) puteți bea ceaiuri din plante, faceți mai mult sport zilnic și beți cantități adecvate de apă.

După experiența acumulată, oaspeții care se vor pregăti înainte pentru programele de detoxifiere, vor avea o ședere mai placută, confortabilă și eficientă. Vă recomandăm să începeți procesul de pregătire cu o săptămână sau cel puțin trei zile înainte de a începe programul de detoxifiere. Cu cât țineti cont mai mult de reguli, cu atât experiența dvs va fi mai confortabilă:

 • Opriți consumul de cofeină. Optați pentru ceaiuri din plante
 • Nu consumați proteină animală, produse lactate sau alimente procesate timp de o săptămână
 • Începeți-vă ziua cu un pahar mare de apă cu lămâie
 • Consumați legume, în special legume verzi
 • Nu consumați alcool. Optați pentru apă sau sucuri proaspete
 • Nu consumați zahăr. Nici măcar zahărul din sucurile acidulate ori cele ambulate și procesate cu conservanți și potențiatori de arome
 • Dacă poftiți la desert, alegeți fructe proaspete, curmale ori sirop de agave, precum și mix din melase sau tahini
 • Măriți consumul de apă la 2.5 – 3 litri pe zi, excepție făcând persoanele care au restricții de fluide din motive medicale. Dacă nu v-ați obișnuit să beți apă, țineți o sticlă de apă în zonele unde vă petreceți cel mai mult timp
 • Optați pentru apă alcalină. Puteți să o faceți singuri, dizolvând 1 linguriță de bicarbonat în 1.5 litri de apă
 • Nu consumați apă împreună cu mâncarea. Ideal ar fi să întrerupeți consumul de lichide cu cel puțin jumătate de oră înainte de masă și să-l reluați la o oră și jumătate după
 • Nu gătiți sărat, adăugați sarea necesară după gătit
 • Folosiți sare de Himalaya în locul sării de masă
 • Dacă este posibil, beți sucuri proaspete din fructe și legume zilnic. În caz contrar, consumați legume crude sau salate de 3 ori pe zi
 • Nu consumați mâncare prăjită. Optați pentru metode sănătoase de gătit, cum ar fi: fierberea, gătitul la aburi sau grill etc.
 • Folosiți ulei de bună calitate. Cele mai sănătoase sunt uleiurile de măsline, cocos, in, susan, semințe de struguri
 • Consumați resurse sănătoase de grăsimi, precum avocado sau nuci/ semințe
 • Evitați stresul pe cât posibil. Învățați să respirați corect, faceți plimbări în natură, meditație sau rugați-vă. Alocați-vă timp zilnic pentru dumneavoastră și concentrați-vă pe prioritățile benefice pentru sănătatea dvs..

Când schimbi tipul de alimentație și modul în care mănânci, s-ar putea să simți simptome imprevizibile în corpul tău în primele zile ale schimbării. Simptomele experimentate pot fi foarte diverse, variind de la persoană la persoană, chiar și pentru aceeași persoană, în perioade diferite.

De exemplu, puteți face o detoxifiere sau o dietă o dată pe an și să experimentați simptome diferite de fiecare dată.

Unele persoane pot avea dificultăți, în timp ce altele nu vor avea. Acest lucru nu ar trebui să fie un impediment în decizia de a alege ceea ce este benefic pentru sănătatea ta.

Corpul uman este o mașinărie extrem de complexă, iar schimbarea dietei este ca și cum ai schimba combustibilul. Aceste simptome sunt datorate procesului de adaptare.

Combinația de factori precum: eliminarea toxinelor, privarea de carbohidrați, deshidratarea, răspunsul sistemului imunitar sau modificările florei intestinale vor determina corpul să reacționeze în moduri diferite.

Cele mai importante lucruri de reținut sunt că aceste simptome sunt temporare și echipa noastră vă oferă tot sprijinul necesar în acest sens. Îndrumările, serviciile și facilitățile necesare vă sunt la dispoziție pe parcursul șederii pentru a depăși dificultățile pe care le puteți întâmpina în timpul programului.

În primele zile ale programului, vă sfătuim să acordați timp pentru adaptare, să nu faceți efort fizic în exces și să profitați de terapiile de sprijin disponibile. Acesta este timpul dvs pentru vindecare, odihnă și reîncarcare. Este posibil să simțiți simptome în primele zile, dar la sfârșitul săptămânii veți vedea că energia dvs revine la normal, veți fi chiar mai energici și o să vă simțiți odihniți.


Criza de detoxifiere:

• Respirație urât mirositoare și transpirație

• Limba încărcată

• Oboseală, slăbiciune

• Simptome emoționale

• Uitare

• Durere de cap

• Amețeli

• Durere de gât

• Nasul care curge

• Întreruperi ale somnului

• Durere în diferite părți ale corpului

• Greață

• Palpitații

• Pete pe piele/ tenul gras

• Gaze, balonare

• Frisoane.


Keto Flu (gripa keto)

Keto Flu este un cumul de simptome cu care se confruntă unele persoane atunci când încep dieta keto. Aceste simptome, care sunt similare cu gripa, sunt cauzate de adaptarea organismului la o nouă dietă constând într-un consum foarte redus de carbohidrați. Printre acestea putem enumera:

• Sensibilitate emoțională

• Sete

• Urinare frecventă

• Miros neplăcut al respirației

• Tensiune arterială scăzută

• Crampe la picioare

• Constipație.

ALTE SERVICII

TARIFE DETOX 2023

PERIOADA01.01.2023-28.02.2023
01.11.2023-31.12.2023
01.03.2023-20.04.2023
02.10.2023-31.10.2023
21.04.2023-21.05.2023
18.09.2023-01.10.2023
22.05.2023-16.06.2023
28.08.2023-17.09.2023
17.06.2023-27.08.2023
CAMERĂ STANDARD
Double per person135145170190250
1 adult (single)150170200245440
SUITA
Double per person140150185205275
1 adult (single)155180220265490
SUITA SOFT
Double per person150160195215280
1 adult (single)165190230275550
VILLA POOL VIEW
Double per personN/AN/A195210280
1 adult (single)N/AN/AN/AN/A550
VILLA SEAVIEW
Double per person160170205225295
1 adult (single)N/AN/AN/AN/AN/A

SIANJI WELLBEING RESORT

MASTER DETOX/ RAW FOOD DETOX/ ANTI AGING DIET/ KETOGENIC DIET