Search

RINOPLASTIE NON-CHIRURGICALĂ

Rinoplastia non-chirurgicală ajustează forma, mărimea și proporția nasului

Rinoplastia non-chirurgicală, cunoscută și sub denumirea de rinomodelare, este o alternativă minim invazivă la rinoplastia tradițională. Acest procedeu estetic se concentrează pe remodelarea și conturarea nasului fără a recurge la intervenții chirurgicale. În următoarele paragrafe, vom discuta despre beneficiile, procesul și considerațiile importante legate de această procedură.

Rinoplastia non-chirurgicală oferă numeroase avantaje pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul nasului, fără timpul de recuperare asociat cu chirurgia. Unul dintre cele mai mari beneficii este rapiditatea procedurii - de obicei, durează doar 15-30 de minute. De asemenea, pacienții se pot bucura de rezultate imediate cu disconfort minimum și fără perioada extinsă de recuperare necesară după o rinoplastie chirurgicală. În plus, rinoplastia non-chirurgicală este reversibilă în anumite cazuri, oferind pacienților liniște sufletească.

Procedura se realizează utilizând umpluturi dermice, cum ar fi acidul hialuronic, pentru a adăuga volum și a remodela structura nasului. Medicul estetician va evalua forma și proporțiile nasului pacientului și apoi va injecta cu atenție umplutura în zonele specifice, pentru a obține forma dorită. Tehnica precisă variază în funcție de nevoile individuale ale pacientului, dar, în general, scopul este de a crea un profil mai armonios și echilibrat. Pacienții pot vedea rezultatele imediat, deși umflăturile minore sau vânătăile pot apărea și se vor diminua în câteva zile.

Înainte de a decide să urmeze o rinoplastie non-chirurgicală, pacienții trebuie să se consulte cu un medic calificat pentru a discuta despre așteptările și rezultatele realiste. Deși procedura este mai puțin invazivă, există totuși riscuri, cum ar fi reacții alergice sau insatisfacție cu rezultatele. De asemenea, este important de reținut că rezultatele rinoplastiei non-chirurgicale sunt temporare, de obicei, durând între 6 și 18 luni. Prin urmare, pacienții pot avea nevoie de tratamente de întreținere periodice pentru a menține aspectul dorit.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.