Search

OBEZITATE

Consultații de
specialitate în Turcia

Obezitatea este o afecțiune medicală caracterizată prin acumularea excesivă de grăsime corporală, care poate avea un impact negativ asupra sănătății. Această condiție este adesea evaluată prin calcularea indicelui de masă corporală (IMC), care este raportul dintre greutatea și înălțimea unei persoane. Obezitatea este asociată cu un risc crescut de boli cronice, cum ar fi diabetul de tip 2, bolile cardiovasculare, apneea de somn și anumite tipuri de cancer. Managementul obezității include modificări ale stilului de viață, cum ar fi adoptarea unei diete echilibrate și creșterea activității fizice și poate implica, de asemenea, medicamente sau intervenții chirurgicale, cum ar fi chirurgia bariatrică. Este esențială abordarea multidisciplinară în tratamentul obezității, care poate include consultanță nutrițională, sprijin psihologic și monitorizare medicală regulată.

Sănătate și grijă fără granițe cu TURCare

Obține un diagnostic corect și oferte personalizate pentru servicii medicale în Turcia.
Asistență 24/7, inclusiv în perioada postoperatorie.

01

Evaluarea imediată a simptomelor

Identificarea semnelor clinice ale unei afecțiuni pentru a determina necesitatea unui tratament urgent sau a unei investigații suplimentare.

02

Anamneză și examinare fizică

Analizarea istoricului medical al pacientului și efectuarea unui examen corporal pentru identificarea simptomelor sau semnelor clinice.

03

Diagnosticare și tratament

Identificarea cauzei unei afecțiuni medicale printr-o serie de investigații și stabilirea unui plan terapeutic adecvat tratarea simptomelor.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.