Search

MĂRIREA SÂNILOR

Mărirea sânilor: cum să iei o decizie informată

Mărirea sânilor, cunoscută și ca augmentare mamară, este o procedură chirurgicală estetică destinată măririi și îmbunătățirii formei sânilor. Această procedură a devenit tot mai populară, reflectând dorința multor femei de a avea sâni cu un aspect mai plin și conturat.

Principalele obiective ale augmentării mamare includ mărirea dimensiunii sânilor, îmbunătățirea simetriei și realizarea unui profil mai plin. Procedura este, adesea, alegerea pentru femeile care consideră că sânii lor sunt prea mici, neechilibrați în dimensiune sau formă sau au pierdut volum după sarcină sau scădere în greutate.

Opțiuni de implant

Tipurile de implant: Implanturile mamare sunt disponibile în diverse forme și dimensiuni și pot fi umplute cu soluție salină sau gel de silicon. Fiecare tip are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea depinde de preferințele personale și sfatul chirurgical.

Poziționarea implantului: Implantul poate fi plasat fie sub glanda mamară, fie sub mușchiul pectoral, fiecare abordare având implicații diferite asupra aspectului final.

Consultația preoperatorie

În timpul consultației preoperatorii, chirurgul va evalua starea de sănătate a pacientului, va discuta despre așteptările estetice și va recomanda cea mai bună abordare. Este important ca pacientul să fie sincer și deschis în legătură cu așteptările sale.

Procesul chirurgical

Desfășurarea intervenției: Procedura se efectuează, de obicei, sub anestezie generală și durează între una și două ore. Chirurgul face incizii în zone discret poziționate, prin care introduce implanturile.

Recuperarea: Recuperarea variază de la o persoană la alta, dar majoritatea pacienților se pot întoarce la activitățile obișnuite în câteva săptămâni. Durerea și disconfortul inițiale sunt gestionate cu medicamente.

Riscuri și complicații

Ca orice procedură chirurgicală, mărirea sânilor include riscuri, inclusiv reacții la anestezie, sângerări, infecții, formarea de cicatrici și posibile probleme cu implanturile. Este crucial să discutați deschis despre aceste riscuri cu chirurgul dumneavoastră.

Mărirea sânilor poate avea un impact profund asupra încrederii în sine și a satisfacției personale. Cu toate acestea, este esențial să luați o decizie informată și să alegeți un chirurg plastician calificat și experimentat pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.