Search

MĂRIREA SÂNILOR

Remodelarea sânilor

Implantul mamar este o procedură chirurgicală destinată măririi sau remodelării sânilor. Sunt utilizate implanturi mamare, care pot fi umplute cu soluție salină sau gel siliconic, pentru a atinge forma și dimensiunea dorită. Procedura se face sub anestezie și necesită o perioadă de recuperare. Decizia privind tipul și dimensiunea implantului se face în funcție de anatomia pacientului și de preferințele estetice. Este esențială monitorizarea regulată post-intervenție.

Augmentarea sânilor


Augmentare mamară sau mamoplastia de augmentare este o procedură chirurgicală destinată să mărească dimensiunea sânilor, să îmbunătățească forma și aspectul acestora. Operația se face pentru: sânii care sunt în mod natural mici, refacerea mărimii și formei sânilor după sarcină, slăbire sau alăptare, restabilirea simetriei (dacă sânii sunt asimetrici) etc..

Înainte de operație, se discută opțiunile de implant și se alege metoda de incizie, care poate fi sub sân, în jurul areolei sau sub braț. Operația se efectuează sub anestezie generală, urmând o perioadă de recuperare în care sunt necesare evitarea eforturilor intense și monitorizarea evoluției. Este esențial ca pacientele să aibă așteptări realiste și să înțeleagă riscurile asociate cu procedura.

1. Consultatie preanestezică

2. Anestezie generală

3. Corset medical

4. Controale timp de 1 an

5. Garanție implanturi

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.