Search

FILLER PENTRU OCHI

Tehnologii avansate în estetica facială

În ultimii ani, estetica facială a cunoscut progrese semnificative, unul dintre acestea fiind dezvoltarea umpluturilor dermice pentru ochi. Aceste tratamente sunt concepute pentru a reduce semnele de îmbătrânire și a revitaliza zona ochilor, oferind un aspect mai odihnit și întinerit.

Ce sunt umpluturile pentru ochi?

Umpluturile cu acid hialuronic sunt produse injectabile, de obicei, pe bază de acid hialuronic, utilizate pentru a umple cavitățile și liniile fine din jurul ochilor. Acidul hialuronic este o substanță naturală în piele, cunoscută pentru proprietățile sale de hidratare și de umplere.

Beneficii și indicații

Principalele beneficii includ reducerea pungilor de sub ochi, atenuarea cearcănelor și a liniilor fine. De asemenea, aceste tratamente pot oferi un aspect mai luminos și mai odihnit al feței. Sunt indicate persoanelor care experimentează semne vizibile de îmbătrânire în jurul ochilor sau care doresc să îmbunătățească aspectul zonei periorbitale.

Procedura și recuperarea

Tratamentul este minim invaziv și se efectuează în cabinetul medicului estetician. Procedura durează, de obicei, între 30 și 60 de minute. Recuperarea este rapidă, pacienții putând să își reia activitățile obișnuite imediat după tratament. Este posibil să apară ușoare vânătăi sau umflături, care se vor diminua în câteva zile.

Siguranță și efecte secundare

Tratamentele sunt considerate sigure, dar, ca orice procedură medicală, pot exista efecte secundare. Acestea includ roșeață, umflături, durere la locul injecției și, în cazuri rare, infecții sau reacții alergice. Este esențial ca procedura să fie efectuată de un specialist calificat și cu produse aprobate. Umpluturi de acid hialuronic reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru rejuvenarea zonei periorbitale. Cu riscuri reduse și rezultate naturale, aceste tratamente oferă o alternativă excelentă la procedurile chirurgicale, contribuind semnificativ la îmbunătățirea esteticii faciale.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.