Search

DERMATOLOGIE

Consultații de
specialitate în Turcia

Dermatologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pielii, părului și unghiilor. Această specialitate medicală acordă o atenție deosebită problemelor cutanate, cum ar fi acneea, psoriazisul, eczemele și cancerul de piele. Utilizăm o varietate de tehnici de diagnosticare, inclusiv examenul dermatologic vizual, biopsiile cutanate și testele alergice, pentru a evalua și trata diferite afecțiuni ale pielii. De asemenea, dermatologia include și aspecte cosmetice și estetice, precum tratamentele pentru îmbunătățirea aspectului pielii și procedurile anti-îmbătrânire.

Sănătate și grijă fără granițe cu TURCare

Obține un diagnostic corect și oferte personalizate pentru servicii medicale în Turcia.
Asistență 24/7, inclusiv în perioada postoperatorie.

01

Evaluarea imediată a simptomelor

Identificarea semnelor clinice ale unei afecțiuni pentru a determina necesitatea unui tratament urgent sau a unei investigații suplimentare.

02

Anamneză și examinare fizică

Analizarea istoricului medical al pacientului și efectuarea unui examen corporal pentru identificarea simptomelor sau semnelor clinice.

03

Diagnosticare și tratament

Identificarea cauzei unei afecțiuni medicale printr-o serie de investigații și stabilirea unui plan terapeutic adecvat tratarea simptomelor.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.