Search

CELULE STEM

Consultații de
specialitate în Turcia

Terapia cu celule stem este o ramură inovatoare a medicinei regenerative, axată pe utilizarea celulelor stem pentru repararea și regenerarea țesuturilor și organelor deteriorate. Celulele stem au capacitatea unică de a se auto-renova și de a se diferenția în diferite tipuri de celule, oferind un potențial imens în tratamentul unei game largi de boli, inclusiv afecțiuni neurodegenerative, boli cardiace și leziuni ale țesuturilor. Tehnici precum transplantul de celule stem, terapia genică și ingineria țesuturilor sunt folosite pentru a exploata această capacitate, deschizând noi orizonturi în medicina modernă și oferind speranță pentru vindecarea afecțiunilor anterior considerate incurabile.

Sănătate și grijă fără granițe cu TURCare

Obține un diagnostic corect și oferte personalizate pentru servicii medicale în Turcia.
Asistență 24/7, inclusiv în perioada postoperatorie.

01

Evaluarea imediată a simptomelor

Identificarea semnelor clinice ale unei afecțiuni pentru a determina necesitatea unui tratament urgent sau a unei investigații suplimentare.

02

Anamneză și examinare fizică

Analizarea istoricului medical al pacientului și efectuarea unui examen corporal pentru identificarea simptomelor sau semnelor clinice.

03

Diagnosticare și tratament

Identificarea cauzei unei afecțiuni medicale printr-o serie de investigații și stabilirea unui plan terapeutic adecvat tratarea simptomelor.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.