Search

BRAZILIAN BUTT LIFT (BBL)

Brazilian Butt Lift (BBL): Mărirea de fese cu grăsime proprie

Brazilian Butt Lift (BBL) este o procedură cosmetică de augmentare și modelare a feselor, care a câștigat popularitate datorită abilității sale de a crea un aspect mai plin și mai proeminent al feselor. Intervenția se bazează pe tehnica de transfer de grăsime, care implică prelevarea de grăsime din alte zone ale corpului (cum ar fi abdomenul, șoldurile, coapsele sau spatele) prin liposucție, urmată de purificarea acestei grăsimi și reinjectarea ei în fese.

Această tehnică permite nu numai mărirea feselor, dar și sculptarea și conturarea lor pentru a obține o formă mai estetică și armonioasă cu restul corpului. Deoarece se utilizează grăsimea proprie a pacientului, riscul de reacții alergice sau respingere este considerabil redus comparativ cu alte metode de augmentare, cum ar fi implanturile.

Candidații ideali sunt cei care au un țesut adipos bine reprezentat. Pentru persoanele foarte slabe cu un strat de grăsime subcutanată minimă, o soluție alternativă ar putea fi augmentarea feselor cu acid hialuronic sau alte substanțe de umplere.

Procedura BBL presupune două operații în una: liposculptura întregului corp și crearea unui fund bombat. În plus, se poate combina cu alte proceduri cum ar fi abdominoplastia, mărirea sau ridicarea sânilor, rinoplastia, blefaroplastia etc., pentru rezultate estetice excepționale.

După operația de BBL, recuperarea durează aproximativ 7 zile, cu o internare clinică de o zi. Este recomandat ca pacienta să doarmă în decubit lateral (pe o parte) în primele 10 zile postoperator și să evite exercitarea de presiune mare pe zona fesieră. Bandajele sunt îndepărtate după 7 zile, iar corsetul pentru zona abdominală sculptată trebuie purtat cel puțin o lună. De asemenea, volumul de grăsime injectat în fese se poate reduce cu aproximativ 40% în prima lună postoperator, gradul de retenție al grăsimii variind în funcție de metabolismul fiecărui pacient.

A doua opinie GRATUITĂ!

Vino acum pentru o expertiză profesională gratuită din partea specialiștilor noștri din Turcia.